Talvisota: Icy Hell-pelin pääsivu
Uutiset Talvisota: Icy Hell pelistä Talvisota: Icy Hell peli Kirjasto/Artikkelit Galleria/Kuvat Pelitiedostot Ota yhteyttä Forum
Pelitietoa
Menu

   
FAQ - Usein Kysytyt Kysymykset

Toimiiko peli Microsoft Vista käyttöjärjestelmässä?
Talvisota: Icy Hell toimii erään toisen pelin (Blitzkrieg) moottorilla. Päätimme käyttää sitä, jotta voisimme syventyä itse pelin tekemiseen, teknisten kysymysten kanssa taistelun sijasta. Tällä päätöksellä on myös joitakin huonoja puolia, joista yksi on se että me emme pysty tekemään muutoksia moottoriin. Eli jos meidän lisensoitu Blitzkrieg-pelin moottori ei tue jotakin ominaisuutta, niin ei meidänkään pelituote pysty tukemaan sitä. Testiemme mukaan pelimme toimii sekä tavallisessa että 64-bittisessä Vistassa, mutta koska Blitzkrieg pelimoottori ei virallisesti tue näitä käyttöjärjestelmiä, emme mekään voineet lisätä niitä viralliseen listaan. Pelin keskustelupalstalla myös kerrotaan ongelmien puutteesta.

Onko pelissä moninpeliä?
Ei ole. Me tutkimme tälläistä mahdollisuutta ja teimme muutaman kartan, jolla testasimme miten tämä käytännössä toimii. Valitettavasti tällä järjestelyllä oli paljon enemmän huonoja puolia ja aika vähän hyviä. Pelin erilaisuudesta johtuen moninpelikartat olisivat kuin eri maailmasta (ei tietoakaan realistisuudesta ja todenmukaisuudesta), niiden tekeminen olisi vaatinut aivan erilaista asennoitumista ja taitoja, parhaimmillaankin niistä olisi tullut keskinkertaisia (erityisesti verrattuna siihen, mitä moninpeliin erikoistuvat pelit tarjoavat), ja kaiken lisäksi moninpelin kehittelyyn käytetyt resurssit olisivat pois yksinpeliltä (eli siitäkin olisi tullut keskinkertainen). Näiden syiden takia päätimme luopua moninpelistä ja syventyä yksinpelin tekemiseen.

Jos pelissä ei kerran ole moninpeliä, miksi käynnistyessä Talvisota: Icy Hell sitten yrittää päästä Internettiin? Yritättekö varastaa kakkureseptini?!
Emme yritä! Pelimoottorin lisensoinnin takia siihen jäi joitakin meille turhia osia. Yksi niistä oli moninpelistä vastaava koodi. Juuri tämän koodin takia peli yrittääkin päästä Internettiin. Koska pelimoottori on lisensoitu, me emme pysty tekemään tälle ominaisuudelle mitään. Voimme vain luvata että tällä tavalla emme saa (emmekä yritä ujuttaa) mitään tietoja ja olemme myös varmoja siitä, ettei kukaan muukaan saa. Jos epäilyttää, niin voit kieltää peliltä pääsyn Internettiin (katso oman palomuurin asetuksia), tällä ei tule olemaan mitään negatiivista vaikutusta peliin.

Onko pelistä tulossa demoversiota, esittelyvideota tms?
Yksi hyvä video löytyy täältä. Laajempi vastaus löytyy pelin keskustelupalstalta.

Tämähän peli on täyttä ryssäpropagandaa! Miten kehtaatte?!
Oletko tosissasi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä artikkeli!Etkö löytänyt jotakin kysymystä? Voit käydä pelin keskustelupalstalla, ehkä sieltä löytyy etsimääsi vastaus.

Luuletko että tältä sivulta puuttuu jokin elintärkeä kysymys? Kerro meille siitä!


 


Talvisota: Icy Hell © 2008 Blitzfront Game Studio.
Blitzkrieg® © 2001-2007 Nival Interactive. All rights reserved. Blitzkrieg® is a registered trademark of Nival Interactive.
This product contains software programming technologies designed by Nival Interactive.
Materiaalien kopiontiin tarvitaan tekijöiden lupa tai muuten sitä ei kutsuta kopionniksi, vaan joksikin aivan muuksi

evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number

What is the meaning of QE1, QE2, QE3, QE4?
What does QE3 stands for and means in Finance, Money, Economics, Banking?
What does QE3 mean?
QE2 wiki QE3 definition QE3 meaning
What does QE3 stand for?, wiki QEX definition, wiki QE1 definition, wiki QE2 definition, wiki QE3 definition, wiki QE3 definition, US Treasury Bills (T-Bills), US Treasury Bonds (T-Bonds)