Talvisota: Icy Hell-pelin pääsivu
Uutiset Talvisota: Icy Hell pelistä Talvisota: Icy Hell peli Kirjasto/Artikkelit Galleria/Kuvat Pelitiedostot Ota yhteyttä Forum
Pelitietoa
Menu

   
Pelin missio

Pelin kehitti kansainvälinen (Suomi, Venäjä, Viro, Iso-Britannia) ryhmä ihmisiä, joiden kunnianhimoisena tavoitteena on ollut tehdä ei ainoastaan paras talvisota-aiheinen peli, vaan myös paras (historiallinen, realistinen, tarkka, monipuolinen, tunnelmallinen) ikinä tehty talvisota-teos (puhutaanpa sitten pelistä, elokuvasta, tietosanakirjasta tai jostakin muusta). Kilpailu on kovaa esim. vuoden 1989 "Talvisota" elokuva tai "Talvisodan pikkujättiläinen" tietokirja, mutta monen pelin nähneen mielestä syntynyt tulos on erinomainen. Talvisota: Icy Hell ei ainoastaan viihdytä ja tarjoa haasteita, vaan myös opettaa ja kasvattaa. Opettaa historiallisia faktoja, upottaa talvisodan tunnelmaan (se kuuluisa talvisodan henki!) ja auttaa näkemään molempien osapuolien tunteet, ymmärtämään heidän ajatuksiaan sekä kokemaan heidän uhrauksiensa kovan hinnan.

Ymmärrämme mahdolliset kuumat tunteet, jotka vellovat tämän aiheen ympärillä, joten peliä kehittäessä kiinnitimme erityisen paljon huomiota historiallisen tutkimuksen tarkkuuteen, kaikkien tärkeiden tietojen hellävaraiseen kertomiseen, mutta myös molempien osapuolien kantojen esittämiseen. Kuulimme jo paljon kehuja, mutta myös jonkin verran syytöksiä sekä suomalaisversioon että neuvostoliittolaisversioon päin vetämisestä (riippuen syyttäjän omasta kannasta). Meidän mielestämme tämä kertoo vain tekemästämme perusteellisesta työstä.

Teimme parhaamme saadaksemme aikaan mahdollisimman objektiivisen ja laadukkaan esityksen ja toivomme, että ihmiset pitävät lopputuloksesta. Toivomme myös, että peliteoksessa esitetyt asiat panevat miettimään ja tutkimaan aihetta lisää, sekä johtaisivat jopa talvisodan tai joidenkin sen tapahtumien uudelleenarviointiin. Mielestämme on kulunut jo tarpeeksi aikaa, jotta talvisodan syntyyn ja kulkuun liittyviä asioita voitaisiin yrittää vihdoin katsoa objektiivisesti, mustamaalaamatta perusteetta toista osapuolta ja väheksymättä omia virheitä.

Ymmärrämme hyvin, että Talvisota: Icy Hell peli synnyttää keskustelua, mutta me toivomme, että se pysyy sivistyneissä rajoissa. Tarkoituksenamme on ollut herättää keskustelua ja lähentää osapuolia ja heidän kantojaan, eikä loitontaa niitä toisistaan. Meidän isoisämme taistelivat rauhan ja kotimaansa eivätkä kuoleman ja vihan puolesta.

Tämä peliteos on tarkoitettu kunnianosoitukseksi molempien osapuolien erittäin kovan hinnan maksaneille veteraaneille, jotka tekivät sen, mitä heidän isänmaansa heiltä vaativat. Uskomme, että he tekivät oikein, huolimatta siitä, mitä mieltä kukin meistä on esim. talvisodan syntyyn johtaneista tapahtumista. Poliitikoiden ja muun johdon syyllisyydestä voi olla eri mieltä, mutta tavalliset veteraanit eivät ole tästä vastuussa. Heidät oli kutsuttu palvelukseen isänmaansa puolesta, jota he myös menivät urheasti puolustamaan. Iso kiitos heille kaikista näistä uhrauksista!

 


Talvisota: Icy Hell © 2008 Blitzfront Game Studio.
Blitzkrieg® © 2001-2007 Nival Interactive. All rights reserved. Blitzkrieg® is a registered trademark of Nival Interactive.
This product contains software programming technologies designed by Nival Interactive.
Materiaalien kopiontiin tarvitaan tekijöiden lupa tai muuten sitä ei kutsuta kopionniksi, vaan joksikin aivan muuksi

evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number

What is the meaning of QE1, QE2, QE3, QE4?
What does QE3 stands for and means in Finance, Money, Economics, Banking?
What does QE3 mean?
QE2 wiki QE3 definition QE3 meaning
What does QE3 stand for?, wiki QEX definition, wiki QE1 definition, wiki QE2 definition, wiki QE3 definition, wiki QE3 definition, US Treasury Bills (T-Bills), US Treasury Bonds (T-Bonds)