Talvisota: Icy Hell-pelin pääsivu
Uutiset Talvisota: Icy Hell pelistä Talvisota: Icy Hell peli Kirjasto/Artikkelit Galleria/Kuvat Pelitiedostot Ota yhteyttä Forum
Galleria
Menu

   

Uudet (16.10.2008) pelikuvat


16.10.2008

Vaihenäyttö (Chapter kartta)

Yleiskuva sotatapahtumista neuvostoliittolaiskampanjan ensimmäisen tehtävän (missionin) sektorilla.

 

 

 


16.10.2008

Tykistön toiminta

Pelimoottori tarjoaa monipuoliset toiminnot. Yksi kätevimmistä on monipuolisen ampumainformaation (ampumasektori, pisin ja lyhin kantama) näyttäminen helposti ja nopeasti ymmärrettävässä muodossa.

P.S. Huomasithan metsään piilotetun puolijoukkueteltan?

 


16.10.2008

Raskas rautatietykistö

Raskas neuvostoliittolainen rautatietykistö yrittää pistää suomalaisten asemia maan tasalle Koiviston taisteluissa. Uskotko että tämä onnistuu? Lue historialliset kirjat tai pelaa Talvisota: Icy Hell peliä - niin saat tietää!

 


16.10.2008

Väijytys

Suomalaisten ensimmäinen puolustuslinja on tuhottu ja neuvostojoukot ryntäävät heti toisen linjan kimppuun. Yksinäinen aiemmista hyökkäyksistä selvinnyt neuvostotankki rynnäköi suojajoukkojen saattamana omien tueksi, muttei huomaa läheisellä kukkulalla väijytysasemassa olevaa 25 PstK/37 panssarintorjuntatykkiä...

 


16.10.2008

Bunkkerin tuhoaminen

Hyökkääjät ovat menettäneet paljon joukkoja, mutta he ovat pystyneet valtaamaan suomalaisten tukikohdan. Menestys ei tosin ole täydellinen - alueelle on jäänyt ainakin yksi vielä tiukasti puolustautuva suomalaisbunkkeri. Niin kuin suurimmassa osassa suomalaisbunkkereista, tässäkin on vain konekivääriaseistus. Tietokoneälyn ohjaamat neuvostojoukot päättävät sijoittaa oman panssarivaununsa bunkkerin ampuma-aukon eteen ja käyttää tankin runkoa suojana bunkkerin valtauksessa.

Tätä taktiikkaa käytettiin myös todellisuudessa, mutta toimiiko se tässä tapauksessa? Jos katsot kuvaa tarkkaan, niin huomaat että... ;o)


 


16.10.2008

Raskas rannikkotykistö satamassa

Raskas rannikkotykistö suorittamassa torjunta-ammuntoja Koiviston satamassa.

 

 

 


16.10.2008

Korpisoturit

Puna-armeija hyökkää. Koska puolustajien ketju on käynyt vaarallisen harvaksi, hyökkääjä onnistuu yrityksessään, vai onnistuuko? Ehkei sentään. Tarkkaan katsoen huomaat, että tukikohdassa on säilynyt hengissä vielä puolijoukkueellinen puolustajia! Näkyvissä olevien lisäksi metsän kätköstä saattaa löytyä lisääkin hyvin naamioituneita suomalaissotureita. Hyökkääjän on vaikea havaita kuolemaa niittävää konekivääripesäkettä tai huomata koko ajan tuliasemaa vaihtavan panssarintorjuntatykin sijaintia. Jalkaväki hyökkää ja kaatuu - ehtimättä nähdä, mistä syöksyn pysäyttänyt kuula tuli.

Valitettavasti pelimaailmassa kaikkea ei voi toteuttaa täysin autenttisesti - hyvästäkään yrityksestä huolimatta. Pelikelpoisuus edellyttää, että pelaaja näkee, mitä hän tekee. Siksi sotilaat voi erottaa erivärisistä mantteleista (NL: ruskea, Suomi: harmaa). Samoin bunkkerit näkyvät todellisuutta paremmin. Historiallisesti tarkan esityksen ja pelin yhdistelmä edellyttää kompromisseja.

 


16.10.2008

Kenttäkorjaamo toiminnassa

Pioneerit (engineers/teknikot) ovat tärkeässä osassa kun on räjäytettävä tai korjattava jotakin. Esimerkkinä olkoon tämä tilanne. Suomalaiset ovat rakentaneet hyvin suunnitellun puolustuslinjan juoksuhautoineen, bunkkereineen ja miinoituksineen, mutta urheat neuvostojoukot ovat karkottaneet lopulta sitkeät puolustajat. Joukkojen rynnätessä vetäytyvän vihollisen perään on taistelukentälle jäänyt yksi neuvostovaunu, joka on muuten taistelukykyinen, mutta rikkoutuneen telaketjun takia kykenemätön liikkumaan. Onneksi paikalle on saatu pioneeriyksikkö korjaamaan vauriot. Panssarivaunu jatkaa pian tehtäväänsä - kiinnittäen tällä kertaa erityistä huomiota alueella oleviin miinoituksiin!

 


16.10.2008

Pommitus

Neuvostoliittolaiset raskaat strategiset pommituskoneet suorittamassa tehtävää. Hurjalta näyttää, mutta onneksi suomalaiset ovat ehtineet vetää omat joukot ajoissa pois. Mutta antaako seuraavalla kerralla onni myöten? Pelaa ja vaikuta!

 

 


Hieman vanhemmat pelikuvat


06.08.2007

SK2 bunkkeri

Neuvostojoukot yrittävät vallata yhtä Mannerheimin linjan parhaista bunkkereista. Summa-Hotinen

 

 

 


06.08.2007

Puna-armeijan leiri

RKKA:n (työläisten ja talonpoikien punainen armeija) joukkojen leiri Suurniemen lähettyvillä

 

 

 


06.08.2007

Suomalainen Fokker

Neuvostohiihtäjät ylittävät tien Suurniemen kohdalla

 

 

 

 

Line

06.08.2007

Pudonnut Po-2 lentokone

Suomalainen hiihtopartio tarkastaa puna-armeijan pudonneen Po-2 lentokoneen paikkaa, Summa-Hotinen

 

 

 

 

Line

06.08.2007

Panssariesteiden ylitys

Suomalaisten asemien valtaamisyritys, Summa-Hotinen

 

 

 

 

Line

06.08.2007

Ilmahälytys!

Suomalainen Fokker C.X. lentokone löysi kohteen, Muolaa

 

 

 

 

Line

06.08.2007

Pudotettu TB-3

Suomalaiset sotilaat tarkastavat raskaan strategisen TB-3 pommikoneen jäännöksiä, Taipale

 

 

 

 

Line

06.08.2007

Hyökkäys

Puna-armeijan liekinheitintankki yrittää polttaa Sk 10 ("Kymppi") bunkkeria puolustavia suomalaissotilaita, Summa-Hotinen

 

 

 

Line

06.08.2007

Kranaatinheitinpatteri

Puolustusvalmistelut Neosaari-kylän lähettyvillä, Taipale

 

 

 

 

Line

06.08.2007

"Miljoonalinnake"

Valtaamisryhmä lähestyy Mannerheimin linjan suurinta bunkkeria, "Miljoonalinnaketta" (Sj 5), Summa-Lähde

 

 

  


Talvisota: Icy Hell © 2008 Blitzfront Game Studio.
Blitzkrieg® © 2001-2007 Nival Interactive. All rights reserved. Blitzkrieg® is a registered trademark of Nival Interactive.
This product contains software programming technologies designed by Nival Interactive.
Materiaalien kopiontiin tarvitaan tekijöiden lupa tai muuten sitä ei kutsuta kopionniksi, vaan joksikin aivan muuksi

evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number

What is the meaning of QE1, QE2, QE3, QE4?
What does QE3 stands for and means in Finance, Money, Economics, Banking?
What does QE3 mean?
QE2 wiki QE3 definition QE3 meaning
What does QE3 stand for?, wiki QEX definition, wiki QE1 definition, wiki QE2 definition, wiki QE3 definition, wiki QE3 definition, US Treasury Bills (T-Bills), US Treasury Bonds (T-Bonds)